اطلاعیه ها

ثبت نام متقاضیان تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال 1398 پیام نور واحد سروستان

.

به نام خدا

احتراما پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور به اطلاع متقاضیان ثبت نام تکمیل ظرفیت بهمن ماه سال 1398 پیام نور واحد سروستان می رساند ؛ مراحل ثبت نام و تشکیل پرونده به شرح ذیل می باشد.

ثبت نام دانشجویان در سه مرحله انجام می شود و همه داوطلبان موظف به انجام همه مراحل به ترتیب ذیل می باشند :

مرحله اول :

خرید الکترونیکی سریال ثبت نام و تکمیل فرم پیش ثبت نام جهت درج در سامانه سنجش آموزش کشور

كليه داوطلبان مي بايست جهت پذيرش غيرحضوري  با آماده کردن فایل اسکن شده ، اصل و تصویر مدارک ذیل به واحد آموزش مراجعه و ثبت نام نمایند.

مدارک لازم:

1-اصل و تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه

2-اصل و تصویر پشت و روی کارت ملی

3- چهار قطعه عکس 4×3 با زمینه روشن

4- اصل مدرک دیپلم متوسطه

5- اصل مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی

6- مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه

7- لوح فشرده (CD) مدارک فوق (تذکرمهم : حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت و با فرمت jpg یا jpeg باشد.

8- به همراه داشتن کارت بانکی دارای رمز دوم جهت خرید الکترونیکی سریال ثبت نام به مبلغ 27500 تومان

مرحله دوم :

ثبت اطلاعات در سامانه گلستان و تخصیص شماره دانشجویی (اخذ گزارش 1800)

ثبت نام شدگان محترم می بایست  پس از ارائه اصل و تصویر مدارک و همچنین پرینت ثبت نام اولیه اطلاعات اصلی خود را در سامانه گلستان ثبت و گزارش 1800 حاوی شماره دانشجویی خود را اخذ نمایند.

تذکر - تاریخ اخذ مدرک دیپلم نظام جدید (3-3-6) ، پیش‌دانشگاهی یا کاردانی کلیه داوطلبان می بایست قبل از تاریخ 31/06/98 باشد.

مرحله سوم:

بارگذاری مدارک در سامانه گلستان و فعالسازی شماره دانشجویی

*** شروع انتخاب واحد دانشجویان از تاریخ 01/11/98  تا 08/11/98 خواهد بود.

*** امکان تقاضای مهمان   از تاریخ 02/10/98 لغایت 21/11/98 در سامانه آموزشی گلستان فراهم می باشد.

تذکر مهم : در صورتیکه قصد مهمان شدن در مراکز و واحدهای دیگر را دارید پس از تایید درخواست مهمانی اقدام به انتخاب واحد نمایید.

راهنمای انتخاب واحد :

1. ثبت نام شدگان مقطع كارشناسي بعد از تشکیل پرونده با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير به سامانه گلستان به آدرس http://reg.pnu.ac.ir وارد شوند.
  • شناسه كاربري : شماره دانشجويي
  • گذرواژه: شماره شناسنامه

پس از پرداخت نمودن شهریه ثابت از قسمت پرداختهای الکترونیکی، جهت انتخاب واحد از مسير زير اقدام نمائيد.

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"

شايان ذكر است تاريخ و ساعت آزمون پایان ترم و همچنین منبع درسی در گزارش 101 " نتيجه ثبت نام و انتخاب واحد دانشجو" قابل مشاهده می باشد.

4-جهت سهولت در انتخاب دروس در هنگام انتخاب واحد به پورتال اطلاع رساني دانشگاه به آدرس www.sarvestan.pnu.ac.ir مراجعه و از مسیر ذیل نسبت به اخذ سرفصل دروس رشته و منابع آن و همچنین برنامه کلاسی اقدام نماييد :

منو خدمات آموزشی==>ارائه دروس و وضعیت منابع

تذکر بسیار مهم : در هنگام اخذ درس، رعايت روابط دروس ( روابط پيش نيازي و هم نيازي دروس )و سقف واحد الزامي است.
 کسب اطلاعات بیشتر تماس با واحد آموزش:37847802